Opintopisteet ja osaamismerkit

Kaksi lasta ja ohjaaja Ruokakoulussa vihreät Ruokakoulu t-paidat päällä

Ruokakoulun ohjaajana 2 op

4H-yhdistykset järjestävät lapsille Ruokakouluja. Jos toimit ohjaajana Ruokakoulussa, voit saada 2 opintopisteen todistuksen.

Kerhonohjaaja vihreässä paidassa. Kaksi kerholaista valkoisissa paidoissa. Nostavat perunoita.

4H-kerhonohjaajana toimiminen 4 op

Kerhonohjaajana opit paljon. Hyödynnä osaamisesi opinnoissa ja työnhaussa. 4H-kerhonohjaajana toimimisesta on mahdollista saada 4 opintopistettä, kun tietyt osaamisen kriteerit on hyväksytyttävästi esitetty.

Taimikonhoitoa

4H-taimikonhoitaja 2 op

Jos metsänhoitotehtävissä työskenteleminen kiinnostaa sinua, tämä koulutus on juuri sopiva.

4H-yrityskoulutus verkossa 1 op

4H-yrityskoulutus verkossa on yhden opintopisteen laajuinen ja on suunnattu yli 15-vuotiaille. Voit aloittaa verkkokoulutuksen koska haluat.

Oppimispäiväkirja

Oppimispäiväkirja on hyödyllinen tapa pohtia omaa oppimista.

Opintopisteitä harrastuksista

4H-toiminnasta on mahdollisuus saada opintopisteytettyjä todistuksia. Saamiasi opintopisteitä voit mahdollisesti hyödyntää omassa oppilaitoksessasi.

Nuori pesee autoa painepesurilla

4H-yrittäjänä toimiminen 7 op

Hyödynnä yrittäjyysosaamisesi opinnoissa ja työnhaussa. 4H-yrittäjänä toimimisesta on mahdollista saada 7 opintopistettä, kun tietyt osaamisen kriteerit on hyväksytyttävästi esitetty.

Kaksi nuorta istuu ja hymyilee. Käsissään vihkoset. Takana Business Lab -seinäke.

4H-yrityskoulutus 1 op

4H-yrityskurssi on tarkoitettu 13 – 28-vuotiaille. Kurssilla mietitään ideoita, joilla voi tienata omaa rahaa. Niistä kehitetään oma yritysidea, ja kurssin jälkeen on mahdollista perustaa oma 4H-yritys.

Tapahtumatuottajavalmennus 8 op

4H-tapahtumatuottajavalmennus on sinulle, joka haluat oppia järjestämään itse tapahtuman!

4H-yhdistyksen puheenjohtajan osaamismerkki

Toimitko 4H-yhdistyksen puheenjohtajana? Hallitsetko yhdistyksen johtamisen, toiminnan ja talouden seurannan sekä kehittämisen? Näytä osaamisesi digitaalisen osaamismerkin avulla.

Ajokortti työelämään -oppaita

Ajokortti työelämään 0,5 op

Onko pääsi pyörällä työhakemuksista ja ansioluetteloista? Oletko solmussa työnhaussa? Jännittääkö ensimmäinen työpaikka? Koulutuksen jälkeen sinulla on paljon tietoa työelämästä.

4H-yrittäjällä käsissä kamera ja koira

4H-yrittäjän digitaalinen osaamismerkki

4H-yrittäjä voi käyttää digitaalista osaamismerkkiä esimerkiksi yrityksensä nettisivuilla, blogissa ja sosiaalisen median kanavissa. Digitaalisia osaamismerkkejä on myös kätevä hyödyntää sähköisen työnhaun yhteydessä.

Pitkähiuksinen nainen, jolla vaalenaruskea paita. Olkapäällä pehmopupu. Pinkki tausta.

Osaava kerhonohjaaja 1 op

Puuhailetko mielelläsi lasten kanssa? Oletko idearikas ja innostava? Oletko ehkä itse käynyt kerhoa ja haluaisit nyt jatkaa kerhonohjaajana? Tule kerhonohjaajakoulutukseen!