4H:n koulutukset

4H:n koulutuksissa opit monipuolisia työelämätaitoja

Paikalliset 4H-yhdistykset järjestävät nuorille erilaisia työelämäkoulutuksia. Tarjolla on oppia yrittäjyydestä, kerhonohjaamisesta ja erilaisiin työtaitoihin liittyen. Opintojaksomallimme on pisteytetty yhteistyössä Opintokeskus Siviksen kanssa.

Ajokortti työelämään -oppaita

Ajokortti työelämään 0,5 op

Onko pääsi pyörällä työhakemuksista ja ansioluetteloista? Oletko solmussa työnhaussa? Jännittääkö ensimmäinen työpaikka? Koulutuksen jälkeen sinulla on paljon tietoa työelämästä.

Työt alkavat -koulutus

Tervetuloa töihin! Työt alkavat -koulutuksessa saat perustiedot 4H:sta, asiakaspalvelusta, työturvallisuudesta ja 4H:sta työnantajana. Koulutus on osa perehtymistäsi työsuhteen alussa.

4H-yrityskoulutus 1 op

4H-yrityskurssi on tarkoitettu 13 – 28-vuotiaille. Kurssilla mietitään ideoita, joilla voi tienata omaa rahaa. Niistä kehitetään oma yritysidea, ja kurssin jälkeen on mahdollista perustaa oma 4H-yritys.

4H-yrityskoulutus verkossa 1 op

4H-yrityskoulutus verkossa on yhden opintopisteen laajuinen ja on suunnattu yli 15-vuotiaille. Voit aloittaa verkkokoulutuksen koska haluat.

Pitkähiuksinen nainen, jolla vaalenaruskea paita. Olkapäällä pehmopupu. Pinkki tausta.

Osaava kerhonohjaaja 1 op

Puuhailetko mielelläsi lasten kanssa? Oletko idearikas ja innostava? Oletko ehkä itse käynyt kerhoa ja haluaisit nyt jatkaa kerhonohjaajana? Tule kerhonohjaajakoulutukseen!

Taimikonhoitoa

4H-taimikonhoitaja 2 op

Jos metsänhoitotehtävissä työskenteleminen kiinnostaa sinua, tämä koulutus on juuri sopiva.

Tapahtumatuottajavalmennus 8 op

4H-tapahtumatuottajavalmennus on sinulle, joka haluat oppia järjestämään itse tapahtuman!

Kolme henkilöä katsoo läppäriä

4H-yhdistyksen hallituksen jäsenen peruskoulutus

4H-yhdistyksen hallituksen jäsenen peruskoulutus soveltuu erityisesti uusille hallituslaisille. Itsenäisesti tehtävän verkkokoulutuksen voit suorittaa koska tahansa.