Sokorey: Olen kasvanut ihmisenä ja yrittäjänä

4H_Sokorey_Lieksa_2017_LowRes-001Kuuntelin eräänä kauniina aamuna musiikkia YouTubesta. Yhden biisin alkuun tuli mainos Yritetään yhdessä -hankkeesta. Kiinnostuin siitä ja kävin lukemassa lisää nettisivuilta. Huomasin, että se oli hyvä ja sopiva juttu juuri minulle.

Lähdin innolla mukaan toimintaan ja perustin siskoni kanssa yhteisen 4H-yrityksen. Yrittäjyys on antanut minulle paljon ikimuistoisia hetkiä. Nyt tiedän enemmän yrittäjyydestä kuin vuosi sitten. Olen oppinut paljon uusia asioita. Hauskoja asioita ja ei niin hauskoja asioita, kuten kirjanpitoa. Kokemukset ovat kasvattaneet minua ihmisenä ja yrittäjänä.

Millainen 4H-yritys sinulla on?

4H-yritys on minun ja siskoni Fadumon yhteinen. Myymme itse leivottuja tuotteita erilaisissa tapahtumissa. Päätuotteemme ovat sambuusit, jotka ovat somalialaisia liha-kasvispiirakoita. Joensuun kesäyrittäjyystorilla pidimme kahvilaa parin viikon ajan.

Yrityksen nimi Mocca & Samosa. Mocca tarkoittaa kahvia, samosa sambuuseja. Nimi yhdistää suomalaisille tutun kahvin ja vieraamman leivonnaisen maut.

Yrittäjyyden kokeileminen kannattaa. Ei kannata pelätä liikaa riskejä tai epäonnistumista. Vaikka jotain asiaa ei heti osaisikaan, niin sen voi opetella ja muilta ihmisiltä voi kysyä neuvoa. Tärkeää on, että haluaa enemmän onnistua kuin epäonnistua.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s