Roosa: Ota pelottomasti vastaan hurjimmatkin haasteet

Roosa yritys2Meidän pieneltä paikkakunnalta ei löytynyt minulle sopivia kesätöitä, sillä urheiluharrastuksen takia en pysty tekemään tavallista yhdeksästä viiteen -työpäivää. Äitini ehdotti, jos tekisin kuntosaliohjauksia, sillä olin viime talvena opettanut kansalaisopistossa kuntosalityöskentelyä. Pian löysinkin itseni 4H-toimistolta perustamassa ikiomaa yritystäni.

Pikkuhiljaa kesätyö paisui koko vuoden ympäri kestäväksi. Nyt olen toista vuotta 4H-yrittäjänä ja teen työtä, joka on minulle enemmänkin mieluisa harrastus. Kaikki tämä kokemus on muovannut myös tulevaisuuden suunnitelmiani: aion lukion jälkeen hakea liikuntatieteitä lukemaan ja perustaa kenties jonain päivänä oman liikunta-alan yrityksen.

Mikä sinua motivoi yrittäjyydessä?

Yrittäjyys on tosi opettavaista. Minulle se on opettanut paljon erilaisia hyödyllisiä asioita. Tärkeimpiä ovat oma-aloitteisuus, kanssakäyminen erilaisten ihmisten kanssa sekä säästäminen omia unelmia varten.

Oli ihana hetki, kun asiakas soitti minulle innoissaan ja selitti, kuinka on pystynyt taas juoksemaan kivutta, kun aloitti tekemään hänelle räätälöityä kuntosaliohjelmaani. Se oli pysäyttävä hetki, silloin tiesin, että tätä haluan jatkossakin tehdä – auttaa ihmisiä kohti parempaa elämänlaatua.

Kannattaa olla avoin oppimaan uutta, ottaa pelottomasti vastaan hurjimmatkin haasteet ja tehdä töitä intohimolla!

 


Kuntosaliohjaus Roosa Ylösen yhteystiedot löydät täältä https://hankasalmi.4h.fi/4h-yritykset/liikunta-ja-hyvinvointi/kuntosaliohjaus-roosa-ylonen/

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s