Roosa: En ole katunut tätä yhtenäkään päivänä

_U4P9535Oli lottovoitto, että aloin 4H-yrittäjäksi. En ole katunut päivääkään ja olen kannustanut myös muita nuoria yrittäjyyteen. Olen kasvanut ujosta ja epävarmasta nuoresta sosiaaliseksi ja työtään rakastavaksi aikuiseksi.

Kun 4H-yhdistys tuli esittelemään toimintaa nuortenpaja Apajalle, epäröin aika paljon.  Mielessäni pyöri vain ajatukset ” en osaa, ei minusta ole yrittäjäksi”.  Hetken mietittyäni päätin lähteä mukaan 4H-yrittäjäksi.

Olihan se aika jännittävää, mietin olisiko minulla edes asiakkaita tai mitään, kuuleeko minusta kukaan. Viikon ajan mietin mitä tahtoisin yrityksessäni tehdä. Olen koko ikäni hoitanut ja omistanut erilaisia eläimiä ja niiden hoidosta minulla on paljon tietoa ja taitoa. Oli luontevaa perustaa eläintenhoitoyritys.

Oman yrityksen perustamisen jälkeen fiilis oli huikea ja motivoitunut. Samalla viikolla perustin Roosan eläinpalveluille facebook-tilin ja vein mainoksia kauppojen seinille.  Siitä kaikki hiljalleen lähti rullaamaan ja aloin saamaan yhteydenottoja eläintenomistajalta.

Mitä 4H-yrityksesi tekee?

4H-yritykseni Roosan eläinhoitopalvelut tarjoaa eläintenhoitoa rakkaudella.

Teen yrityksessäni eläintenhoitoa asiakkaiden luona, tai eläimiä voi tuoda minun luokseni. Ulkoilutan koiria ja hoidan isojakin eläimiä esimerkiksi hevosia. Pienenä oheistoimintana myös jyrsijöiden ja koirien kynsienleikkuita.

Minulla on paljon asiakkaita ja he ovat tyytyväisiä työntekooni. Se on ihana asia! Rakastan eläintenhoitotyötäni ja haluan auttaa ihmisiä heidän eläinten kanssaan, jossa olen onnistunut täydellisesti. Asiakkaat tuovat minulle eläimiään hoitoon kaukaakin. Siitä ole otettu.


Blogi https://roosanelaintenhoitopalvelut4hyritys.blogspot.fi/

Facebook https://www.facebook.com/roosanelaintenhoitopalvelu/

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s