Outi: Yrittäjyys tuntuu omalta jutulta

4H-yrittäjä Outi24H-yritykseni tarjoaa ompelupalveluita nuoren tekijän innolla toteutettuna. Idea perustamisesta syntyi, kun opiskelin vaatetusalan artesaaniksi. Halusin syventää ja laajentaa koulussa oppimiani taitoja käytännössä. Hankasalmen 4H-yhdistyksen toiminta on tullut tutuksi jo pienenä, ja tunnen monia 4H-yrittäjiä. Tämän vuoksi 4H-yrittäjyys tuntui minulle oikealta vaihtoehdolta. Lisäksi minulle on ollut erittäin tärkeää 4H:n antama yrittäjyyskoulutus sekä heiltä saamani tuki niin yrityksen perustamisessa kuin yrittäjänä toimisessa.

Yrittäjänä toimiminen on jatkunut uusien opintojen alkaessa Helsingissä. Opiskelen vestonomiksi Metropolia Ammattikorkeakoulussa ja töitä on riittänyt myös pääkaupunkiseudulla. Koen, että 4H-yrittäjyyteni on otettu todella hyvin vastaan. Olen suunnitellut ja toteuttanut pukuja myös linnan juhliin.

Olen oppinut todella paljon yrittäjyyden eri osa-alueista, kuten yritykseni toimialasta, asiakaspalvelusta, kontaktien luomisesta, aikataulutuksesta, kirjanpidosta ja päätöksenteosta. Nyt ymmärrän paremmin, kun puhutaan, että yrittäjällä on sekä vastuuta että vapauksia. Se on täysin totta! 4H-yrityksen perustamisen jälkeen ammattitaito, itsevarmuus, kokeilun halu sekä uskallus heittäytyä ovat kasvaneet roimasti. Kaikista merkittävimpänä asiana koen sen, että yrittäjyys tuntuu omalta jutulta. 

Mitä haluaisit sanoa uudelle 4H-yrittäjälle?

Suuret onnittelut yrityksen perustamisesta ja tsemppiä tuleviin työtehtäviin. Ahkeruus ja suurella sydämellä tekeminen varmasti palkitsevat tekijän. Ole ylpeä työsi tuloksista! Muista välillä myös levätä ja pysähtyä nauttimaan saavutetuista tavoitteista, olet sen ansainnut!

Suosittelen myös ilmoittautumaan 4H:n yrityskurssille. Sieltä saa kannustusta, tukea, käytännön vinkkejä ja todella hyviä ideoita yrittäjyyteen liittyen.


Kotisivut: www.outimatilainen.com

Instagram: @outimatilainen

Facebook: Outimatilainen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s