Ilmari: Bisnesvainuni on kasvanut.

4H-yrittäjä IlmariVilmarit on minun ja veljeni yhteinen 4H-yritys. Kuvaamme ilmakuvauskopterilla videoita ja perinteisiä ilmakuvia.

Kaikki alkoi siitä, kun ostimme yhdessä veljeni ja isäni kanssa kuvauskopterin ja aloimme kuvaamaan sillä kaikenlaista huviksemme. Ihmiset kuulivat siitä ja alkoivat kysellä, voisimmeko kuvata heidän mökkejään ja talojaan. Päätimme perustaa 4H-yrityksen, jotta voisimme tarjota ihmisille kuvia ja videoita siitä mistä he haluavat. Lintuperspektiivistä. Nyt olemme juuri toteuttaneet yhdessä mahtavan porukan kanssa Hankasalmen Suomi 100-dokumentin.

Yrittäjänä toimiminen on vastuun kantamista. Olen oppinut laskuttamaan ja hoitamaan muita yritykseen liittyviä talousasioita. 4H-yrittäjänä myös bisnesvainuni on kasvanut. Asiakkaisiin kannattaa ottaa yhteyttä rohkeasti. Ei siinä mitään häviä, jos joku ei otakaan tarjousta vastaan.

Mitä sanoisit uudelle 4H-yrittäjälle?

Älä luovuta, usko ideaasi ja ole nöyrä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s