Reetta tubettaa: Taidetta ja taiteilijan elämää

Reetta on luovan alan 4H-yrittäjä, jolle luonto ja eläimet ovat tärkeitä. Yrittäjäkokemusta on jo kahden vuoden ajalta, mutta tubettaminen on vielä uutta. Reetan elämää ja yrittäjyyttä voit seurata kesäkuun ajan YouTubessa.

IMG_7575-72


4H-yrityksessäni piirrän tilauksesta muotokuvia aiheesta kuin aiheesta. Eläimistä pidän paljon ja siksi niiden piirtäminen sujuu erityisen hyvin. Asun ja elän sekä Oulussa että Laukaalla. Taideyritys kulkee kätevästi mukanani ja saan inspiraatiota molemmilta paikkakunnilta.

Olin aluksi epävarma yrityksen perustamisesta. Päätin silti aloittaa, kun Laukaan 4H-yhdistyksestä kovasti kannustettiin. En ole katunut päivääkään!

Tubettamisessa ja yrittäjyydessä on jotakin samaa. Molemmat vaativat uskoa omaan tekemiseen sekä uskaltaa tuoda omia ajatuksia ja luomuksia esille.

Tubettajana tuskin istun koskaan kotisohvalla kuvaamassa storytimeä. Liikun koko ajan jossain, joten videoissa on paljon sisältöä eikä jätä katsojaa kylmäksi. Ja tietenkin esittelen piirrustuksia ja teen jotain tutoriaaleja, mutta myös myday-tyyppisiä videoita on tiedossa!

Mitä terveisiä lähettäisit yrittäjyyttä harkitseville nuorille?

Uskalla luottaa omiin kykyihisi ja opi ottamaan vastaan kaikenlaista palautetta. Ja että kovalla työllä saa huikeita tuloksia!

-Reetta


Reetan kanavat
YouTube, Instagram, blogi,Facebook


Kuva: Suvililja Photography

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s