Karoliina tubettaa: Koirakahvila ja leivonnaisia intohimolla

18 vuotta ikää ja viisi vuotta yrittäjäkokemusta. Voitto Vuoden 4H-yritys -kilpailussa vuonna 2016. Tulevan kesän haasteena pomona oleminen kahdelle työntekijälle. Karoliinan yrittäjätarinaa voit seurata kesäkuussa YouTubesta.

karoliina 4


Aloitin 4H-yrittäjänä 13-vuotiaana Tervolassa. Aluksi toiminta oli hyvin pientä, mutta vuosi vuodelta alkoi tulemaan enemmän tilauksia. Rovaniemelle muutettuani lisäsin tilausleivonnaisten kaveriksi pitopalvelumahdollisuuden sekä kesäkahvilatoiminnan. Ensi kesänä pääsen toteuttamaan yhden suurimman unelman, nimittäin koirakahvilan! Siskoni Eve tulee kaveriksi pyörittämään kesäkahvilaa. Kahvilaan tulee myös kuukaudeksi harjoittelija töihin, eli pääsen kokeilemaan myös työnantajana olemista. En malta odottaa tulevaa kesää!

Tubekanavallani kerron pääsääntöisesti koirakahvilaelämästä ja sen tuomista haasteista. Lisäksi teen huumorilla maustettuja leivontavideoita.

Tubettamisella ja yrittämisellä on yhteistä se, että kaikki asiat pitää suunnitella etukäteen. Jos tulee mutkia matkaan, selvitetään asia toisella tavalla. Kummatkin kulkee joka paikassa mukana; töissä, vapaa-ajalla ja jopa lomalla. Mielikuvitusta pitää käyttää sekä tubettamisessa että yrittäjyydessä.

Mitä haluat sanoa 4H-yrittäjyydestä kiinnostuneille?

Ota riskejä, opettele uusia asioita, yritä intohimolla ja toteuta unelmia! Ja muista, kova työ palkitaan!

Yrittäjänä opit paljon! En voi edes luetella mitä kaikkia yrittäjyys on minulle opettanut. Se on kasvattanut minut tällaiseksi vastuuntuntoiseksi, suunnitelmalliseksi ja oma-aloitteelliseksi leipuriksi.

-Karoliina


Karoliinan kanavat
YouTube, Instagram, blogi, Facebook


medal-1-1244434

Karoliina palkittiin Vuoden 4H-yrittäjänä vuonna 2016.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s