Late tubettaa: Drone ilmaan, koirat lenkille, Sysmä maailmankartalle

Lauri eli Late tekee 4H-yrittäjänä kaikenlaista videokuvauksesta pihahommiin. Yrittäjäkokemusta on kertynyt vuoden verran, tubetuskokemusta tuplasti sen verran. Laten elämää voit seurata hänen YouTube-kanavallaan.

IMG_7591-12


Oma yrittäjätarinani alkoi noin vuosi sitten, kun minulle rupesi tulemaan useampia työtarjouksia erilaisita videoprojekteista ja muista hommista. Paikallisessa 4H-yhdistyksestä minua neuvottiin perustamaan oma 4H-yritys ja hakemaan y-tunnus, jolloin voisin tehdä töitä ja laskuttaa niistä. Perustin sitten yrityksen ja olen sen kautta tehnyt satunnaisesti erilaisia videoprojekteja, hoitanut pihahommia, käynyt kuvaamassa dronella ja ulkoiluttanut koiraa viikottain. Tällä hetkellä yritykselläni menee hyvin, koska olen tällä hetkellä aika tunnettu ja luotettu henkilö täällä Sysmässä, joten tilauksia satelee.

Vaikka 4H-yrittäjä olenkin, minulla on painopiste kuitenkin enemmän videoiden tekemisessä ja YouTuben puolella. Olen tehnyt videoita YouTubeen jo kaksi vuotta, mutta yrittäjän olen ollut vasta yhden vuoden. Yrittämisessä ja tubettamisessa yhteistä on se, että niissä menestyminen vaatii paljon työtä ja omistautumista. Molemmissa täytyy tavallaan laittaa itsensä likoon ja esille.

LATE-kanavani kannattaakin ehdottomasti tsekata kesäkuussa ja muulloinkin, sillä sieltä löytää hyviä ja laadukkaita videoita, jotka kertovat elämästäni ja yrittäjyydestäni.

Mitä olet oppinut 4H-yrittäjänä?

Olen yrittäjänä oppinut huolellisuutta, kirjanpitoa, laskutusta, asiakkaiden kanssa työskentelyä ja muita tärkeitä taitoja. Jos hoidat hommasi hyvin, niin asiakkaasi suosittelevat sinua muillekin ja hyvä maineesi leviää ja saat lisää toitä.

-Late


Laten kanavat
YouTube, Instagram, Facebook, Twitter


Kuva: Suvililja Photography

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s