Kesäyrittäjäksi? Kyllä!

Jokainen nuori voi olla omilla taidoillaan yrittäjä. Me 4H:ssa autamme nuoria oman 4H-yrityksen perustamisessa. Viime kesänä saimme sadat nuoret innostumaan. Näiltä sivuilta voit lukea heidän tarinoitaan.

4H-yrittäjäksi ryhtyminen on helppoa. Oli sinulla sitten jo yritysidea tai ei, ota yhteyttä oman paikkakunnan 4H-yhdistykseen. He neuvovat sinua, miten ryhdyt tuumasta toimeen.

4H-yrittäjät ovat 4H-yhdistyksen jäseniä ja iältään 13-28-vuotiaita. Ja kyllä, kaikenikäisiä 4H-yrittäjiä löytyy, peruskoululaisista korkeakouluopiskelijoihin. Yhdistävänä tekijänä on into kokeilla yrittäjyyttä ja omaa ideaa pienimuotoisesti ja sivutoimisesti.

some-3092Kesäyrittäjänä voit tehdä itse itsellesi kesätyön. Niin tekivät esimerkiksi Sauli sekä Enni ja Elmeri yhdessä ystäviensä kanssa. Jos opiskelet jo ammattiin, kesäyrittäjyys on upea tapa saada kokemusta ja aloittaa asiakaskunnan kerryttäminen. Niin teki Jemina.

Kesäyrittäjäksi ryhtymiselle voi olla monia syitä. Omat ansiot eivät varmasti ole vähäisin syy, eikä toki mikään huono syy. 4H-yrittäjät usein kuitenkin kertovat, että yrittäjyydessä innostavat myös monet muut asiat. Omien ideoiden toteuttaminen, vapaus valita työajat, luovuus ja oppiminen ovat asioita, joita nuoret mainitsevat tärkeinä asioina yrittäjyydessä.

Mukavaa, että innostuit! Tarvitset varmasti lisää tietoa. Näistä linkeistä sitä löytyy.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s