Santeri:Yrittäjyys on oikeastaan ihan helppoa

some-3039Etsin netistä, kuinka paljon voisin tienata pihatöillä. Silloin löysin 4H-yrityksen ja sen YouTube-videot. Huomasin, että nyt löytyi paras tapa saada kesätyö. Perustin yrityksen, joka tarjoaa kaikenlaista apua koteihin.

Mun yritys lähti tosi hyvin käyntiin. Asuinalueen Facebook-ryhmien kautta tuli niin paljon yhteydenottoja.

Nyt minulla on vakioasiakkaita, joiden luona käyn siivoamassa, tekemässä pihatöitä, hoitamassa lapsia ja eläimiä. Jatkan töitä koulun ohella, vaikka kesä meni jo.

Kun tajusin, että voin perustaa oman yrityksen näin nuorena, innostuin katsomaan kaikki 4H-yrityksestä kertovat YouTube-videot ja lukemaan kaiken netistä löytyvän tiedon. Tietoa löytyi hyvin ja sain perustettua oman 4H-yritykseni viikossa. 4H-yhdistyksessä ihmeteltiin, kun olin niin nopeasti tehnyt kotisivut ja Facebook-sivutkin. Taisin innostua aika paljon, kun löytyi itselle sopiva mahdollisuus saada töitä.

Minkälainen yritys sinulla on?

Santun apu on yritys, joka tarjoaa apua tarvitseville. Teen kaikenlaisia aputöitä, joita ihmiset kotonaan tarvitsevat. Palveluni on edullista, koska asiakas voi hyödyntää verotuksen kotitalousvähennyksen. Tällaiselle yritykselle oli selvästi kysyntää, koska sain nopeasti paljon asiakkaita.

Yläkoululaisen on vaikea saada kesätöitä ja oman yrityksen perustaminen on varma tapa työllistyä. Yrittäjyys on helppoa, mutta vaatii tietenkin aikaa.

-Santeri


Santerin avun nettisivuilta voi lukee lisää Santerin palveluista.