Yritä – 4H on apunasi

hand30_300

Kesäyrittäjänä teet itse itsellesi kesätyön. Yrittäjyyden resepti on yksinkertainen: keksi, kokeile ja ole sinnikäs. 4H-yrittäjänä et ole yksin: yrityskurssi tai valmennus auttaa alkuun ja oma yritysohjaajasi tukee ja neuvoo matkan varrella.

Nurmikonleikkuu, seinien maalaus, jäätelönmyynti uimarannalla, kukkien kastelu, taimikonhoito, kahvin keittäminen ja leivonnaisten leipominen ja niiden myynti turisteille, rikkaruohojen kitkeminen, lemmikin ulkoiluttaminen. Kymmenen kilometrin säteellä sinusta on satoja tekemättömiä hommia, jotka odottavat yritteliästä ja oma-aloitteista tyyppiä. Olisiko joku niistä tuleva kesäduunisi?

4H-yritys on valmis paketti nuorelle, joka haluaa tehdä itse ja kokeilla yrittäjyyttä. Olemme miettineet puolestasi tärkeät rajat, jotta sinä voit keskittyä itse tekemiseen. Tarvittaessa saat apua omalta yritysohjaajaltasi ja 4H-yhdistyksestäsi. Voitte perustaa 4H-yrityksen myös porukalla!

Kokeile reseptiämme: yritä, opi ja tienaa 4H-yrittäjänä jo ensi kesänä!