Tienaa rahaa ja kokemusta

työhommissaRahaa vailla? No kukapa ei! 4H-yrittäjänä pääset toteuttamaan omia ideoitasi ja ansaitsemaan rahaa vaikka omaa mopoa, läppäriä tai matkaa varten. 4H-yrittäjänä olet itse pomo. Päätät itse, millaista bisnestä pyörität ja kuinka kauan. Ja kun seuraavan kerran haet töitä, saat taatusti lisäpisteitä työnantajalta.

Kuulostaako liian hyvältä ollakseen totta? Usko pois, tälläkin hetkellä noin tuhat nuorta ansaitsee rahaa 4H-yrittäjänä. Mikset sinäkin? 4H-yritysten myynti on kaikkea 50 euron ja 7000 euron väliltä. Rahan lisäksi tienaat arvokasta oppia ja kokemusta tulevaisuutta varten.

4H-yritys on muuten huippu kesäduuni! Kesällä on paljon työtä vailla tekijää. Nurtsi kaipaa leikkaajaa ja lomalaiset jätskiä ja virvokkeita. Tartu tilaisuuteen ja tienaa!

Apua, yritys! Mitä se tarkoittaa? Mitä pitää tehdä? Miia Puska muutti oman harrastuksen yritykseksi.

Katso lisää yritysvideoita 4H Suomen YouTube-kanavalla.