Opi vaikka mitä

DSC_3104 copy4H-yritys ei ole vain duunia. Pyörittäessä omaa yritystä opit samalla paljon. Olet vähän kuin tiiviskurssilla pänttäämässä asiakaspalvelua, myyntiä, markkinointia ja talousasioita, mutta se ei vaan tunnu yhtään siltä! 4H-yritys on varmasti yksi mielenkiintoisimmista ja vapaimmista tavoista kasvattaa omaa osaamista.

4H-yrittäjänä opit kantamaan vastuuta omasta tekemisestäsi. Yrittäjänä vastaat asiakkaillesi työsi laadusta ja lupauksistasi, muuten et saa seuraavaa työkeikkaa. Se on arvokas oppi, josta on varmasti hyötyä elämässä –­ teitpä tulevaisuudessa ihan mitä tahansa.

Vaikka organisointi, taloushallinto ja asiakaspalvelu eivät saisi sinua hihkumaan riemusta, seuraava työnantajasi pitää varmasti kokemusta arvokkaana ja hyödyllisenä.  Yritteliäisyyttä ja vastuunkantoa arvostetaan kaikkialla!

4H-yrittäjyydestä on hyötyä myös opinnoissa. Taitojen ja kokemuksen lisäksi 4H-yrittäjänä toimimisesta on mahdollista saada 7 opintopistettä. Todistuksesta on hyötyä hakuvaiheessa ja opintopisteet voi saada hyväksyttyä esimerkiksi vapaavalintaisiin opintoihin.

Joko vakuutuit? Mitä jos perustaisit oman yrityksen jo ensi kesäksi?

Katso videolta, millaista yrittäjyys on 4H-yritys Maukkaan tyttöjen mielestä.